Svar från Assistenthunden

Fick ett roligt svar från Assistenthunden på mina klädbilder som jag tog igår. :P

"Hej Caroline!
Tack för bilderna. De var rent av underbara och jag drog på smilgroparna. Får vi använda dem i vår visnings pärm som vi visar upp våra ekipage för myndigheter osv. Nja när jag har föredrag för polisen, sjukhus m.m.
Mira blev en härlig Trollemor och var är hennes 11 små troll? De här kan du verkligen använda när du träffar bar. Känner du till visan om “ Trollemor har lagt sina 11 små troll”?
Glada hälsningar
Katja"

Man känner sig inte alls stolt som en tupp när man får sådana frågor. :) Lite smålustig uppgift men ändå, är kul när man får respons som denna.

Sen sjöng hon sakta för elva små trollen, de vackraste ord hon känner.... Oh ajajajaj Buff!

Övning Brev 6

Första övningen på brev 6 från Assistenthunden handlar om klädkoder. Man kan underlätta för ett barn som är hundrädd genom att klä sin hund i kläder fick jag lära mig idag. Så första övningen handlade om att lära hunden att acceptera kläder. Det var en lustig uppgift tyckte jag. Det var kul att ha börjat på sjätte brevet i kursen iaf. Har även planerat in ett möte till Kumla inom en snar framtid då vi ska ta tag i uppdragsuppgiften "åka med kollektivt färdmedel med minst två byten". Ser verkligen fram emot detta!! :-)

Tror ni någon kan bli rädd för denna trollgumma? ;-)








Soligt

Jag är lite promenadtokig när solen skiner ute och det är alldeles vitt, jag bara MÅSTE ut. Men gissar att det nog inte är en sån ovanlig känsla hos folk när naturen bjuder på så underbart väder. :) Så förra helgen, trots -18 grader kallt, packade vi på oss och hundar lite kläder och så tog vi en promenad på Vägsjön. Var riktigt fint och faktiskt ganska skönt så länge man hade vantarna på sig ;P och jag fick en ny visningsbild till min Facebook, var på tiden. hihi.

Kom igång!

Fy satan vad långsamt detta gått, jag skäms riktigt! All tid har gått åt till skola och terminsavslutningar. Men nu äntligen har jag kommit igång lite! Har både besökt Bellmansgården en snabbis igen och varit och besökt Pekås i Torsby under deras varuleverans. :)
 
I söndags på Bellmansgården gick det ordentligt jävla skitdåligt helt enkelt. ;P Såg på Mira från samma sekund jag öppnade bakluckan att detta inte var någon bra dag. Hunden tittade på mig med ett skeptiskt öga som sa att "Mamma, det här känns inte alls så roligt idag som du tror!". Pigg och alert hund, men ofokuserad ojojoj! Sitt blev ligg, backa blev snurra runt, hälsa fint blev vacker tass osv osv.. Men pensionärerna tyckte hon var söt iaf :P Och några leenden fick hon ju så man får väl ta det för vad det blev.
 
Senare samma dag åkte jag och Marie (nordstaven.blogg.se) till Sunne för att träna lite agility. :) Det var däremot toppenkul!! En stor del av Torsbyligan var där, och höggravida Marie fick göra så gott hon kunde med sin jättemage för att hänga med gladBasse som tyckte att det var en utmärkt idé av sin mamma att åka på detta. Yippiiee!
  Jag la mycket fokus på att få till den j*vla högerslalomen idag, och efter sisådär en 14 försök så..... var det precis som att nåt lossnade.. O.O Hunden tog ingången från rätt håll och .... bara fortsatte som vanligt helt enkelt, heeeela slalomen med matte få fel sida. Jag fick lov att stanna upp av chocken, men kom på mig själv och fick springa på och låtsas som att detta var helt normalt. :P Riktigt nöjd!!!! med andra ord.
 
Sist men inte minst har jag idag varit på Pekås och socialtränat på momentet "lastkaj" som det så fint heter i Assistenthundens uppdragsbrev. Har ju gjort detta innan redan på Granngården så blev bara en kort visit för att få lite bilder och bevisa att vi varit där.

RSS 2.0