Utställning Arvika

Idag gjorde vi ett nytt försök på officiell utställning i Arvika. Gick väl inte så superbra direkt men va fan, det är bara att på't igen! Gillade inte helt och fullt vår domare, och enligt många andra tävlande var han tydligen väldigt snål på positiv bedömning.
Här är bedömningen:
"Feminint huvud. Något lätt öronställning. Bra ögon, tänder och bett. Bra hals. Rygglinjen önsk. stramare i stående och i rörelse. Något brant överarm. Välvinklad bak. Rör sig med något kort steg från sidan. Tillräcklig benstomme." Resultat: Good
Han sa att hon måste utvecklas mer, att hon inte är färdig. Och så klart: Det vet jag väl själv, vi tävlade liksom i Juniorklassen. Hon ÄR inte klar än. ;) Men men, är ju ändå en någorlunda bedömning tänkte jag, lät ju inte helt illa. :) Vi skulle träna mer socialt tyckte han för hon var lite tillbakadragen när vi sprang. Blev säkert av att matte var lite nervös också. Är ju säkert svårt för domaren att döma rätt när hunden visar osäkerhetstecken med kroppen medan den går. Tränatränaträna.
Bra att det är läger snart så vi kan få lite hundfolk att träna runt. ;)

Uppvisning på Smådjurspraktiken

Min och Miras nationaldag firades tillsammans med våra bästaste vänner på Tbk :) Smådjurspraktiken i Torsby hade invigning av sin nya tillbyggnad och vi var där och visade upp våra fan-tastiska agilitykunskaper. ;) Vi var ett riktigt härligt gäng med en härlig blanding ekipage i olika skeden av sin träning. :) Men att tabba sig ibland på uppvisning är ju bara roligt för publiken så det bjöd vi på! ^^ Alla hundar och förare skötte sig ypperligt tyckte jag, det blev en toppenrolig dag! Tack alla inblandade! :)
Som körsbäret på min strut klarade jag även det praktiskta provet på Tävlingssekreterarkursen (men undantag mot att jag i min stressade värld tyckte att 6x0=6??????) XD Nåväl, resten blev rätt iaf så vår snälla lärare flinade och gav mig godkänt ändå, han är att snäll han! :)
Filmer från igår. :) Hon har fått upp farten nu Mira så jag har skitsvårt att hänga med! Måste träna upp mig känner jag, men springa som är så l*****vla tråkigt! XD

Tbk all day long

Idag blev det en rejäl tur på Torsby BK. Först prov i Tävlingssekreterarkursen, blev godkänt! Gött! :D
Innan körde jag och Mira lite agility och dra åt h*lvete, det har börjat fastna!!! :D Perfekt inför onsdagens agilityuppvisning på Smådjurspraktiken, och även morgondagens agilityuppvisning hemma på klubben då vi håller Hund För ALLA! :)
Efter detta blev det även Utställningskurs som vi var med på så nu är vi redo för utställning i Arvika den 30:e juni! :) Officiell denna gång, håll alla tummar för oss!

En väska med superhemligt innehåll

Denna helg har varit full av äventyr!
I lördags var jag och Marie (nordstaven.blogg.se) på utställning i Kil. :) Första gången och jag kom därifrån med BIR(Bäst i Ras)-valp och HP(Hederspris). Stolt matte!!
Vinden blåste för fullt och jag var glad som bara den att jag fick Maries härliga sällskap så resan även blev full av skratt! Hade mycket att tänka på när jag åkte hem den dagen angående utställning, det är lite krux fast man inte tänker på det! :)
Världens bästa dag fortsatte med tacos, paj och chips hos Marie med Maria, som övergick till bubbelbad och skratt i massor!
Bedömningen på utställningen löd: "Vacker tik utav typ långt välskuret huvud. Öronen börjar komma. Stark hals och rygg. Utmärkta vinklar fram och bak. Utmärkt bröstkorg. Breda lår. Passande benstomme. Rör sig väl."
Som avslutning hade de lottning, en av vinsterna var en väska med superhemligt innehåll! :D

SOMMARLOV

Nu har jag precis avslutat termin 3:s sista seminarium, nu har jag sommarlov!!!! :D
Men riktigt andas får jag inte än, på måndag har jag prov i Tävlingssekreterarkursen som jag går och så har jag ju alltid IRD-utbildningen som ligger och väntar. Vi är på brev 4 nu jag och Mira och vi ska träna på att gå med kryckor! Ska bli kul. :)
Nu ska jag dock släppa allt plugg en stund för idag, lite sommarlov vill jag allt känna att jag har! ;)
Solen skiner idag <3 tack!

RSS 2.0