Debuten i klass 2

Då var den här, debuten i klass 2! :-D

På söndag morgon, när övriga boende myste gott framför tvn så tog jag och min kompanjon Mira och åkte till Kungälv där Stenungsunds Bk stod som arrangörer.

Det är en del skillnad mot klass 1 måste jag säga! ! :-P Kluriga svängar och fort ska det gå! Men för att vara debut är jag väldigt nöjd med dagen ändå.

Så hur gick det då? Jo vi startade med hoppklassen. Vi klarade alla kluriga svängar med en rivning, så där är jag jättenöjd. Sen gjorde hon även en jättefin slalomingång på högerslalom. ;-) wihoo!! Sen klev hon ur och så visade jag för lite på nästa hinder så hon tog fel hinder och plupp så blev det en disk!

Men i agilityn blev vi inte diskade iaf! ;-) Där var jag faktiskt sjukt nöjd! För det första så kom jag ihåg banan även här! ;-) För det andra så tog vi ALLA kontaktfält!! :-D stannade så fint och stod kvar till mitt tecken på alla hinder! Det tack vare att vi fick ta om slalomen en gång (jag gjorde misstaget att springa före henne genom slalomen, så får man inte göra säger Mira! ) så fick vi på oss hela 5 sek i tidsfel! :-P men rent teoretiskt tog vi oss igenom på bara fem fel. ;-) Helt okej dag! ! Nu åker vi hem och laddar inför nya tag i Borås. :-) Vi har ju ett ganska späckat tävlingsschema detta år.



RSS 2.0