hundshopping

Jag älskar att köpa saker till min hund, på gott och ont.. :-P idag kom nya täcket. säsongen är över så den var billigare än den varit på hela vintern. Så nu får den ligga fint på lager till nästa vinter. Fin blev den iaf, är supernöjd. :-)



skidtur och lite mer

Inläggen kommer med långa mellanrum här på bloggen, vad har hänt sen sist?
Jag har tävlat inofficiellt med Mira och Camillas(cornelia-isa-cleo.bloggplatsen.se) Cornelia i Lillerud. Och hur såg det ut då? jo det hade jag kunnat visa om jag kunde få in filmerna på youtube.. jag och datorn är inte bästa vänner just nu. :-P Jag blev iaf diskad i agilityloppet med Mira, och kom trea med Cornelia. Jag var för snabb i sista raksträckan så jag fick henne med mig förbi ett hopphinder, som hon tog från fel håll när jag skulle ta tillbaka henne. så kan det gå! I hopploppet krånglade slalomen till sig på båda hundarna, Cornelia tog om rätt på andra försöket, detta gav oss en andraplats. :-) med Mira låste det sig helt och vi fick ta om fanskapet flera gånger! Vi hamnade där på en fjärdeplats(sista ekipaget som klarade sig igenom utan disk). Två rosetter blev det med hem, tyvärr fick de inte stanna i mitt hushåll utan de åkte vidare hem till den andra familjen Larsson. ;-) i påsk ska dock jag, Mari och Amanda till Rättvik och tävla officiellt för första gången, så då får ni hålla tummarna för oss!!

Nu är jag iaf i Älvdalen på min andra praktikperiod. Så idag har vi spenderat på skidorna uppe i Långsjön med hundarna. Riktigt härligt så nu är det två trötta hundar som ligger och sover framför brasan. :-) Ha det bra där ute!










RSS 2.0