Spontan agility

Åkte in till Torsby för några ärenden och passerade klubben på vägen hem, egentligen bara för att kolla upp kassan och hur köket ser ut. Till min stora glädje stod två välkända bilar där, och på plan stod mycket riktigt Marie och Lina på banan. :) YAY! Fick min hund rastad på köpet, kunde inte bli bättre. ;) särskilt för en vovve full av energi, som tröttnat på att matte ligger hemma och tycker synd om sig själv. Maries Boris skötte sig ypperligt idag. Hans arga lynna smälte totalt idag när han hade så fina flickor runt sig. :) Bara fjäskade och ålade sig och ville pussas. Söta lilla hund! Boris är även linslus berättade han för mig "Jag gör mig perfekt på bild, titta bara!" 
 
Tack flickor för att jag fick leka med er idag, fast det inte var planerat :) 
 
Titta vad fin jag är, säger Boris :) 
Lite svårt att hålla fokus när kompisen Mira sitter så nära, tycker Essie :) 

Varför??

Alltså kan ingenting bara flyta på någon gång? I helgen var planerna MH, besök av brorsbarnen och lite duvjakt om vi har turen med oss. Pappa har sett fram emot att få visa mig Hedesundas härliga jaktmarker. Men vad blir det? Superförkyldning så jag borde inte umgås med nån. :P Pappa vill då inte ha besök, och inte är det helt sjysst att åka till Uppsala och smitta alla där heller, bara för att jag själv vill ha en beskrivning av Mira.

Dessutom ringer Johanna från norge och berättar att hon ska hem, precis den helgen jag ska bort.... Allt blir fel. Pissförkyldning!!! :(

Agility

Väldigt sent inlägg då träningen var för ett bra tag sen. :P Kom äntligen iväg med Elin och Marie. Börjar plugga på måndag så hoppas på att man kan pussla om sitt liv lite bättre så man har tid att åka dit oftare, Måste ju träna om vi ska båga oss ut på tävlingsbanorna i vinter. :) Tack i efterhand brudar, det var skönt att äntligen komma iväg! 
 
Här har vi Marie och Basse (nordstaven.blogg.se) och Elin och Nelly (livetsomelin.se) och Mira så klart ;) 

Sjuuuk

Ibland är det tillåtet att tycka synd om sig själv. Näsan rinner, huvudet bultar, tänderna värker. Gårdagsnatten spenderades över toaletten då allt maginehåll tömdes. Så idag är jag prickig runt ögonen av ansträngningen. 
 
Så dagen har spenderats i soffan, sovit och plöjt igenom alla filmer på Hubert (min externa hårddisk, vi har fortfarande inte skaffat något kanalpaket). 
 
Hundarna missunnas grymt, sovandes bredvid mig hela dagen. Mira har följt med mig på det turer som bllivit runt i huset. Kom även och tittade till mig i badrummet inatt några gånger, älskade lilla djur. <3 
 
I helgen blir det MH med Mira i Alunda, ska bli riktigt spännande. Hoppas jag är frisk bara, som livet är nu hinner jag krocka femton gånger innan jag kommer halvvägs. 

RSS 2.0