Agilitydebut

Har ju glömt att berätta hur det gick på tävlingarna. :) Vi diskade oss i båda loppen på klubbmästerskapen. Så kan det gå när det går fort! ;) 
 
På den inofficiella tävlingen i Sunne kom vi på fjärde plats på agilityklassen, men sen blev det ännu en disk i hoppklassen :) Var jätteroliga banor dock! ska försöka rita ned dem så jag kan träna på dem på klubben hemma. Är roligt att känna att vi börjat komma igång nu. 
 
 
I helgen var vi ju även på Bondemarknaden på Kollsberg i Torsby, det blev jag, Mari och Marie och Ida som åkte iväg och gav publiken en riktig show. :) Bland svampar pch högt gräs så flög vi fram (alla förutom Idas lilla vovve som tog allt i sitt eget tempo. ;) ) med en skrattande publik som gillade extra mycket när det tabbade sig (som det gjorde iaf någon gång för oss alla) :). Jag visade även på hur det kan gå om man inte har fotbollsskor och det är blött (trillade ihop i ett framförbyte, haaalt! haha)  Men det var iaf väldigt roligt, kul att folk vill komma och se. :) Vi har ju faktiskt haft några uppvisningar med vår klubb nu, både på olika ställen i Torsby, men även hemma på klubben. :) Skoj skoj! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0